Ein-de-lijk speeddaten op je mobiel

Spontane ontmoetingen.

Geen profieltekstjes opstellen, niet betalen, wél leuke gesprekken!

Download android appDownload iOS app
Foto's worden onthuld tijdens het chatten
na 8 min.
Aan wie matcht Paiq jou?
Inschrijven
Inloggen
Ik ben een:
Man
Vrouw
Ik zoek een:
Man
Vrouw
AAN DE SLAG!
Of aanmelden via:Facebook loginGoogle login
slimme matching
4.2
Velen gingen je voor
Daarom Paiq: Slimme matching, Geen cliché profieltjes, speeddates, ijsbrekers, leuke mensen, gedeelde interesses, fototoernooi, paiq select, zelflerend systeem, foto's die langzaam scherp worden, echt gratis bruikbaar en meer!
het meest aanbevolen
8%
lexa
10%
parship
19%
relatieplanet
20%
pepper
70%
paiq
volgens de bezoekers van datingwebsites.nl
Onbevooroordeeld kennismaken
Paiq is een datingsite die het anders aanpakt. Hier ben je níet eindeloos cliché profieltjes aan het doorklikken, maar ga je gelijk écht in gesprek via de chat. Zo leer je mensen op een spontane en leuke manier kennen, zonder van tevoren veel van elkaar te weten. Zelfs je foto wordt in het begin alleen wazig getoond en pas tijdens het gesprek langzaam onthuld.
Slimme matching
De mensen die je op Paiq ontmoet, worden aan je voorgesteld door het match-systeem dat gebruikmaakt van artificiële intelligentie. Hierdoor leert het systeem vanzelf steeds beter wie het beste bij jou past, op basis van alle eerder gemaakte matches. Paiq maakt zo een goede voorselectie voor je, waardoor de kans dat je een leuke date tegenkomt op Paiq veel groter is.
Gratis
Als je wilt kan je Paiq helemaal gratis gebruiken. Matches, speeddates, chatten: gewoon gratis. Wanneer je er voor kiest betaald Select-lid te worden of credits te kopen, krijg je echter meer mogelijkheden en steun je bovendien Paiq.
<
>
“Paiq werkt met een matching- en chatsysteem. Een werkwijze die origineel is maar online daten ook een stuk spannender maakt.”
“Bij Paiq vul je geen profiel in, maar maakt het systeem vooral gebruik van ingenieuze matching. Ook kun je er gratis chatten, waarbij jullie foto’s steeds beter zichtbaar worden. Spannend dus!”
“Paiq is een datingsite die het anders aanpakt. De unieke aanpak van het daten is een leuke manier om zonder vooroordeel iemand te leren kennen.”
“Paiq is de nummer 1 datingsite van Nederland volgens Tros Radar, de beste datingsite volgens Vara Kassa, website van het jaar in 2010 en 2011 in de categorie beste datingsites en een groot aantal positieve reviews.”
“Paiq mogen we met hun methode best wel uniek noemen en het kan ook nog eens allemaal gratis. De datingwebsite heeft duizenden leden en er zijn dan ook genoeg personen aan wie je gematched kunt worden.”
“Alles kun je gratis gebruiken, betaald biedt echter meer mogelijkheden en bovendien support je hiermee dit leuke platform!”
“Een hele goede datingsite die ook nog eens gratis te gebruiken is!”
“Fris, verrassend en vernieuwend, dat is Paiq!”
“Als je op zoek bent naar spontane ontmoetingen dan moet je bij paiq.nl zijn. Deze website is uniek in zijn soort.”
“De focus wordt op deze site meer gelegd op het chatten en niet (alleen) op het bekijken van profielen van leden.”
“Paiq biedt een verfrissend alternatief voor saaie datingsites. Paiq biedt je de mogelijkheid om op een ongedwongen, laagdrempelige manier nieuwe mensen te ontmoeten.”
“Wat Paiq uniek maakt, is dat de foto’s van leden pas bekend worden gemaakt als je al langer met deze persoon aan het chatten bent.”
Help
Artikelen
Nieuws
Voorwaarden
© Paiq BV